(English) 5th Joint Monitoring Committee Mueeting Takim Teknik i Strukturave Operative
(English) 5th Joint Monitoring Committee Mueeting

(English) 5th Joint Monitoring Committee Mueeting

Ju kërkojm falje, kjo përmbajtje është e gatshme vetëm në English.

Takim Teknik i Strukturave Operative

Takim Teknik i Strukturave Operative

Në 14 Maj 2015 në ambientet e Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal në Kosovë, u zhvillua takimi teknik mes Strukturave Operuese të dy Shqipërisë dhe Kosovës. Në këtë takim morën pjesë… Lexo më shumë »

An EU funded project managed by

the European Union Office in Kosovo© 2017 cbckosovo.eu. All rights reserved.